dissabte, 1 de desembre del 2018

Masashi Kishimoto




Masashi Kishimoto (岸本斉史, en japonés) va nàixer el 8 de novembre de 1974 en Nagi, Katsuta, Okayama, Japó; és un popular dibuixant de manga, el seu manga més venut és 'Naruto'. Al creador de Naruto li apassiona el manga i l'anime i veia les sagues d'Akira Toriyama, el creador de Dragon Ball i del qual és fanàtic. Porta dibuixant manga des que anava a l'institut. Tot va canviar quan va començar a llegir li revista Shonen Jump. Kishimoto va enviar un parell de mangues a la revista, però li'ls van rebutjar. Encara així va seguir amb el seu somni sense perdre la il·lusió i se li va ocórrer una idea, un manga de un aprenent de ninja! i així és com el seu somni es va fer realitat i com va nàixer Naruto.

He triat aquest personatge perquè és l'autor d'un de les meues 'mangues' i 'anime' favorits el qual és 'Naruto'. Aquest anime a mi m'ha influït mentalment pel fet que alguns personatges tenen unes històries molt interessants que t'ajuden a reflexionar, des del valor que té la vida fins a a detectar els qui són els teus vertaders companys, els que t'aprecien de debò.

2 comentaris:

  1. Jorge, has posat ,olta info de la biorafia però la justificació està per fer. Més la foto.

    ResponElimina
  2. Els renglons estan per justificar, el títol està repetit; només ha d'anar a la finestreta corresponent. Cal corregir les expressions destacades perquè no s'entén el fragment. Has d'etiquetar.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...