diumenge, 10 de març del 2019

Els Relats de Marca

Imagen relacionada
Quan va vindre l'autora del llibre, Pilar Alonso, a l'institut, la veritat és que pensava que no anava a assabentar de res ja que en aqueix moment no m'hi havia llegit el llibre; però en acabar la xarrada em va incitar a acabar-me el llibre.

Després d'acabar-me el llibre i comparar alguns apartats de la segona part del llibre, i una de les coses que més m'impactà va ser això del poble barrufet en Júzcar. La raó per la qual Júzcar es va convertir en "El poble barrufet" va ser perquè Sony els va oferir ser el poble de la pel·lícula com a promoció.

El que va sorprendre va ser que un poble sacrificara l'estètica del seu poble amb la condició de rebre diners, encara que en l'actualitat ja no té color blau que els caracteritzava dels nans blaus; una curiositat que cal recalcar d'això és que en tot el poble va haver-hi un habitant que es nega i fou l'única casa sense ser pintada.

1 comentari:

  1. Jorge, el text està bé de contingut, però has de fer les correccions i mirar d'usar pronoms febles quan calen.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...