divendres, 16 de novembre del 2018

Bely Basarte

 

María de Belén Basarte Mena, més coneguda com Bely Basarte, va nàixer el 14 de Desembre del 1991, a Madrid. És una cantautora i pianista de pop que va escomençar la seva carrera penjant "covers" i composicións seves a la plataforma de YouTube, en la qual va aconseguir milers de seguidors i subscriptors. El 26 de Novembre del 2016 va fer la seua presentació oficial a Madrid, i a partir d' eixe moment és quan la seva carrera musical va començar junt a la fama.

L'he triada ja que em pareix una dona molt dolça i amable, té un tracte molt generós amb als seus fans, els quals estem molts contents de com és ella i la seva personalitat amb el públic. A més a més, té una veu que relaxa molt i unes cançons amb molt contingut emocional, que ajuden molt quan ho necessites.


Resultat d'imatges de bely basarte


2 comentaris:

  1. Elena, revisa el text i corregeix les errades. A part, col·loca el títol on correspon i etiqueta'l com a teu (cognom i inicial del nom)

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...