divendres, 16 de novembre del 2018

Tini Stoessel

Martina Stoessel* més coneguda com Tini Stoessel* va nèixer el 21 de març de 1997 (21 anys), a Buenos Aires, Argentina. Es una actriu i cantant argentina coneguda a nivell internacional pel seu personatge de Violetta Castillo​ a la rie de Disney Channel, Violetta.
Després d'acabar aquesta aventura va decidir començar a la música creant TINI, el seu primer disc on va treballar amb compositors molt importants. Com que va tindre tant d'éxit va fer una gira per Europa i ara està treballant en el seu segon disc.
L'he elegit perquè la considere un referent per a mi* tant en l'àmbit personal com en el musical. Pense que representa uns ideals que tot el món hauria de seguir i en un futur una mica utòpic voldria ser com ella. Cantar per tot el món representant idees feministes i lliures per veure l'amor com la base de la felicitat.

 Resultat d'imatges de fotos tini stoessel naturales

1 comentari:

  1. Molt bé, Helena. El contingut està bé. Ara falten els detalls bàsics per publicar: posar el títol on toca, justificar els renglons i etiquetar amb el teu cognom i nom

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...