divendres, 7 de juny del 2019

Memòria del portafoli i del curs

 Al començament de curs no hauria imaginat que Isabel, la nostra professora, ens proposara l'opció de fer les nostres entrades en un blog públic i, personalment és una idea que em va paréixer molt innovadora i interessant.

L'ús del portafoli ha sigut una manera de motivar als alumnes, X sense haver de fer un treball escrit, X i en aquesta plataforma tens l'opció d'inspirar-te amb els escrits dels teus companys, per tant és una manera de fer una redacció més diversa i completa.

Per als alumnes, l'idea de crear un blog i escriure ens ha fet aquesta assignatura més amena i lleugera, ja que sempre teníem un dia a la setmana per anar a l'aula d'informàtica per poder realitzar les activitats.

També és interessant que el blog estiga obert al públic perquè hi han moltes entrades que parlen de temes de gran interés i pensar que algú extern por llegir-ho ens ha fet esforçar-nos més en la realització d'aquestes

Sense dubte, l'entrada que més em va interessar fer va ser la dels deures, ja que és un tema molt polèmic entre els estudiants i ha sigut interessant d'escriure, i en segon lloc, la de la biografia lingüística, perquè m'ha paregut molt interessant i he aprés coses de la meua família que desconeixia.

En resum, m'agrada veure com les assignatures van evolucionant i com es proposen idees noves, pensant més en els alumnes i sí que crec que aquest mètode s'haja de continuar i que es pose en pràctica en més cursos, no assoles en el nostre.

1 comentari:

  1. Llevat dels trossets marcats, la resta està ben explicat i redactat. La foto ha faltat.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...