dilluns, 6 de maig del 2019

DEURES

      

1-Els deures ensenyen

Un dels arguments de més pes que s'utilitza es declarar que els professors posen deures és que els mateixos serveixen per a aprendre. Basant-se la capacitat d'esforç i la tenacitat.

Les tasques que se'ls manen per a casa ajuden al fet que sàpien que per a obtindre un resultat, en concret una bona nota en classe, és necessari treballar i posar tot el que puguen de la seua part.

2-Ajuden al fet que pares i fills compartisquen temps


Indiscutiblement, en algunes ocasions, els pares es veuen en la necessitat d'ajudar els seus fills a explicar-los un exercici que li han demanat per a classe, perquè no han acabat de comprendre en què consisteix. Doncs bé, aqueix temps que comparteixen junts adults i menors ha de veure's com una cosa positiva, ja que, a vegades, passar una estona en família es torna realment impossible a causa de les complicades agendes professionals i educatives dels uns i els altres.

3-Afermen coneixements

Tots hem anat al col·legi quan xicotets i tots som conscients que en moltes ocasions els deures ens servien per a poder afermar els coneixements que el professor ens havia explicat en classe. I és que és innegable que practicar és la clau per a poder aconseguir un ensenyament o una capacitat.

4-Contribueixen a adquirir valors

No cal passar per alt que els deures també són defensats per molts en considerar que, a més de coneixements o del que és la capacitat d'esforç, ajuden a aprendre i a adquirir altres valors fonamentals per a qualsevol individu:

    La constància,la disciplina, i l'autonomia. Són alguns exmples.

5- Ajuden a crear hàbits

Per descomptat, els defensors dels deures també estableixen que aquests ajuden a crear hàbits de treball i estudi en els xiquets i els mateixos són útils perquè tinguen una vida organitzada i perquè no es deixen arrossegar per la deixadesa.

6-Els xiquets afermen habilitats educatives bàsiques

A tot l'exposat cal afegir a més que el fet que els menors facen tasques és una manera que practiquen aspectes fonamentals a nivell educatiu, com poden ser l'escriptura i les matemàtiques bàsiques. De la mateixa forma, els ajuda a ampliar vocabulari, a tindre major agilitat de càlcul, a millorar la seua cal·ligrafia i a corregir les faltes d'ortografia que puguen tindre.



Resultado de imagen de libro de deberes

 VALLS E

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...