divendres, 28 de desembre del 2018

Les marques en el meu dia a dia

Jo crec que en el nostre entorn moltes vegades les marques tenen una gran influència, on pense que no som  prou conscients  del que produeixen en nosaltres.

Encara que a mi , per exemple, en el tema roba m'agraden les marques que són  conegudes  o que tenen  certa  importància, crec que si el producte  és de bona qualitat no fa falta  que portem roba tan cara com la d'Adidas,  Levi 's, o Nike. Encara així,  crec que és inevitable comprar roba de marca que encara que no tinga un preu tan elevat continua sent una marca, ja que la gent de la meua edat compra la seua roba en botigues com  Pull  & Bear ,  Bershka , *Zara .. . Llavors crec que moltes vegades triem una marca que simplement porta un logo, on darrere d'ell hi ha moltes persones explotades amb un salari molt escàs, i això  haurien de pensar-ho dues vegades abans de fer -el.

Així que és difícil, però crec que molt poc a poc hi ha marques que produeixen dins d'Espanya i almenys poden evitar l'explotació de treballadors, com la marca *Kaotiko  que produeix la seua roba a Barcelona.

Resultat d'imatges de imagen marcas

1 comentari:

  1. Raul, està molt bé la teua reflexió, es nota que expresses les teues idees. Ara bé, necessites reforçar l'ús dels connectors i reordenar les dues últimes oracions. Fixa't que allò subratllat va milor al final del text, ja que abans no es comprén del tot. Et recorde també que has d'afegir una foto, darling:)

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...