dissabte, 11 de maig del 2019

Deures

Per experiència personal puc dir que el sistema educatiu a Espanya no està a l'altura d'altres països com Suècia, els Estats Units i el Canadà. En el sistema educatiu d'Espanya els alumnes estan explotats per la quantitat de deures, exàmens i treballs que han de fer.
Resultado de imagen para estudiar



El sistema educatiu està dissenyat d'una forma en el qual els alumnes constantment tindran coses que fer, i això estressa i atabala. Per exemple, en classe d'història et posen quatre exercicis sobre el que heu donat en classe, després en matemàtiques igual, després en castellà, biologia, anglés… Els alumnes de l'ESO i batxillerat tenen al voltant d'11 assignatures. D'aquesta manera els alumnes quan arriben a casa han de fer un munt d'exercicis en un temps que la majoria no tenen. Als Estats Units això no és un problema, ja que els alumnes només tenen sis assignatures, i dues d'elles són optatives. Al contrari que en el sistema educatiu d'ací, als Estats Units el sistema s'adapta a les capacitats de cada alumne de manera que sempre hi haja una eixida per a ells. Per a cada assignatura hi ha tres nivells de dificultat: el bàsic, el “advanced” i el “AP”. Això ajuda al fet que els alumnes, encara havent de treballar per a treure resultats, no s'aclaparin per la quantitat de tasques que fer.

1 comentari:

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...