divendres, 12 d’abril del 2019

Deures

En general jo crec que els deures poden ser útils per a estudiar i per a entendre millor el temari, però n'hi ha vegades que són un poc excessius i poden produir fatiga en els estudiants.
La meua opinió és que principalment en època d'exàmens no s'haurien de posar deures i la resta de curs se n'haurien de posar però no massa. Crec que seria millor que els alumnes tinguen més temps d'estudiar i de fer coses que els agraden més.
Aleshores perquè els alumnes no perden el temps (coma) s'haurien de potenciar altres activitats, com la lectura, les visites a llocs culturals... D'aquesta manera(coma) s'aconseguiria que els estudiants aprengueren coses de manera diferent i d'una forma que els agradaria més, i molts alumnes als quals no els agrada estudiar, els ajudaria a aprendre més i pot ser també a entendre que els estudis són molt importants i interessants.
Resultado de imagen de deberes

1 comentari:

  1. Molt bé, Oana. Corregeix puntuació i substitueix "quan" per "que" i "s'haurien" per "se n'haurien"

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...