divendres, 12 d’abril del 2019

Deures

Per a mi els deures són necessaris, és important que després de les classes (LA TEORIA) s'aplique pràcticament en exercicis, però no crec que estiguen ben enfocats. No sé si posar-se a escriure o fer problemes en un paper s'aprén de la mateixa manera que fent treballs pràctics creant emocions mentre aprenem.  Podem fer treballs en grup i col·laboracions per ajudar-nos mútuament. Tampoc crec que redactar i estudiar per després soltar-ho tot a sobre d'un examen, nosaltres siguem capaços d'aprendre més. Perquè el que passa és que una vegada ho alliberem se'ns oblida sense retenir-ho, perquè no hem creat una emoció en l'aprenentatge ni creiem que ens puguen servir per al futur, perquè moltes vegades el que estudiem no ens interessa realment per al que ens volem dedicar i no es mira per les nostres capacitats o el que més ens agrada, que tal volta no ens avorreix i ens permet pensar en el nostre futur. Per això fer un diari de superació personal, que segons avança el curs podem anar anotant avanços en l'estudi o bé coses que fem fora de classe com, tocar un instrument i anotar per exemple que hem aprés a tocar una nova peça, o al gimnàs hem aconseguit alçar més pes, o si tens alguna afició com memoritzar les banderes de països i apuntar les noves banderes memoritzades. Així podrem aprendre a superar-nos i veure les nostres aptituds i cap on podem dirigir els nostres estudis i fer els que ens agrada.

1 comentari:

  1. Guillem , les idees són de qualitat però el discurs queda molt dens i falla si no uses MÉS pauses majors. Punts i punts i a part, concretament.
    Hauries de llegir-te el text (en veu alta millor) abans de donar-lo per acabat. Així notaries que alguns detalls han de millorar-se.
    Els dos infinitius destacats crec que han de ser gerundis.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...