dimarts, 12 de març del 2019

Relat de Marca



Resultado de imagen para relat de marca
Un relat de marca és una història narrada per una empresa l'objectiu de la qual és transmetre als seus clients que els seus productes causen un sentiment positiu. La manera de fer això és a força de narrar una anècdota al seu públic on el protagonista experimenta sentiments commovedors que indirectament es relacionen amb l'empresa o els seus productes. Per exemple, moltes marques de cervesa, conten històries d'amor o amistat on es troba el seu producte en una de les escenes, com per exemple una conversa commovedora. Cal destacar que un relat de marca no compte necessàriament la història de l'empresa ni tracta de vendre directament el seu producte, però intenta que es relacione un bon sentiment amb el qual han d'oferir i així augmentar les vendes.

VISSER S.

1 comentari:

  1. Sergi, "compte" ha de ser "conte" en aquest cas.Crec que falta alguna paraula o paraules després de l'expressió subratllada.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...