divendres, 16 de novembre del 2018

Personatge preferit

Malú

María Lucía Sánchez, Malú, va nàixer el 15 de Març de 1982 a Madrid. El nom de Malú es deu al fet que quan va nàixer, la seua tia va dir que María Lucía era un nom molt gran per a una cosa tan xicoteta.Malú és el senzill nom artístic que valentament prescindeix d'un cognom. És filla del cantaor Pepe de Lucía i neboda de Paco de Lucía, geni de la guitarra flamenca. 
Té una personalitat independent que l'allunya una mica de l'estil flamenc per a dedicar-se al pop intimista i romàntic.
La seua carrera musical va començar amb tan sols 15 anys. En una festa a la seua casa es va posar a cantar i el productor Jesús Yanes, sorprés pel talent de Malú, va decidir presentar-la a la casa discogràfica Pep’s Rècords. A partir d'ací comença la imparable carrera de Malú

M 'identifique amb ella perquè és forta, valenta i perquè  té molta personalitat. És molt solidaria i molt empàtica. Les seues cançons m'agraden molt perquè diuen la realitat i la fantasia de les relacions  entre parella , hi ha cançons molt boniques sobre ella mateixa i la meua cançó preferida és la de Blanco i negro perquè quan  era xicoteta ma mare m'he la ficava tots els dies aleshores me dóna record a la meua infantesa.

Imatge relacionada

1 comentari:

  1. Paula, has descompensat la informació, hauria de ser més llarg el segon paràgraf. El títol no està al seu lloc i els renglons s'han de justificar. Millora'l, plis!

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...