dimarts, 20 de novembre del 2018

RAOUL VÁZQUEZ GARCIA



Raoul Vázquez és un xic de 21 anys que s'ha donat a conéixer a través d'un programa molt influent en els adolescents de hui en dia, anomenat "Operación Triunfo 2017".

Raoul va destacar per la seua particular i potent veu, i també per la seua forta actitud i el seu carisma.
Va nàixer a Montgat (Catalunya) i va residir un temps a Eivissa, Madrid i Manchester.
La seua formació musical consisteix únicament en cursos de cant i interpretació. 

Després de la seua eixida del programa ha continuat la seua trajectòria musical, acompanyat del suport dels seus companys (especialment Agoney) i de la companyia musical Universal, amb la qual està a punt de traure el seu primer "single" anomenat "Estaré ahí".

He elegit a Raoul perquè em transmet molta seguretat i passió pel treball ben fet, que són dues coses essencials per a mi. A més a més,he pogut gaudir de la seua música en directe i a l'escenari té una cosa que molts i moltes no tenen, presència.
Per últim, m'agradaria dir que m'identifique amb ell per la seua complicitat amb els seus amics i l'esforç que posa en cada cosa que fa.








Llocs web:
CAP


1 comentari:

  1. Alma, el contingut del text està bé, però he subratllat un fragment que no s'entén i algunes errades menors. Ara bé, cal posar el títol en el seu lloc i etiquetar l'entrada amb el teu cognom i la inicial del nom (te'n recordes?)

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...