divendres, 21 de setembre del 2018

UNA CIUTAT SENSE TERRA I A LA DERIVA


Aquest projecte és interessant, però personalment crec que és més bé ciència ficció. Encara que la tecnología avança ràpidament,aquesta estructura presenta moltes dificultats. En primer lloc, l'estructura és massa gran per construir-se, ja que és quasi tan gran com una ciutat, i encara que es pogués montar per parts, com es montaria dins l'aigua? Com podrien trasnportar-lo? No hi ha plataformes tan grans ni camions tan potents. Seguidament un altre inconvenient seria crear un ecosistema damunt d'una base metàl·lica, ja que s'han de portar tones i tones de terra, i pràcticament s'hauria de buidar un terreny així de volumonós equivalent a una ciutat. Tambén una cosa a tenir en compte és que una estructura sense ciments és molt inestable, i sobre una base flotant és una adversitat, i si també tenim en compte els fenòmens naturals com les tempestes, grans onades, etc..., com es suposa que ha d'aguantar. I per acabar, el tema de la logística és complicat, perqué per desplaçar-se es necesiten camins, que tampoc és cap inconvenient, però si ho és el port, ja que per poder portar els aliments i recursos s'haurien de portar en vaixell, que hauria de ser molt gran  per poder abastir tota la civilització.


CARDONA G

2 comentaris:

  1. Guillem, has excedit la llargària clarament. Fora d'això, el contingut expressat està molt bé, però has de fixar-te per no fer faltes i per no caure en repeticions d'expressions o de continguts.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...