dimecres, 19 de setembre del 2018

Act. 2 Pàg. 13

Jo pense que podria ser una realitat futurible per diverses raons. Una és que açò està previst per a més de cent anys després i ja haurem desenvolupat tecnologia més innovadora. També pense que el cas de fer una ciutat flotant és un poquet difícil, ja que hi farien falta molts recursos i pot ser que el que fa flotar la ciutat es punxe o es trenque, fent que la ciutat s'afone. A part, la forma d'obtenció d'energia és molt efectiva i renovable, així que no es pot esgotar. També la disponibilitat de habitatges és molt ampli* així que podrien viure moltes persones al gratacel. És una idea molt bona* encara que pense que seria millor fer una plataforma ancorada al fons marí per a més estabilitat.

1 comentari:

  1. Marcos, les idees desenvolupades estan prou bé. Ara dedica't a corregir ortografia, puntuació i canviar les expressions subratllades per altres més adequades.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...