divendres, 12 d’abril del 2019

ELS DEURES

Moltes vegades en els col·legis o instituts posen deures com una activitat extra que suposadament serveix per a aprendre.


Jo, personalment, crec que encara que a vegades els deures ens ajuden a repassar, pense que quasi sempre són innecessaris, ja que com molta gent de la meua edat, tenim activitats extraescolars i exàmens que estudiar. Així que, amb totes les nostres obligacions, els deures l'únic que fan és empitjorar la nostra rutina, perquè quan fem els deures podríem estar desconnectant i tindre un poc de temps lliure.



Òbviament, no sóc cap membre de Conselleria, ni director de l'institut, així que poca cosa puc canviar però per a mi és molt important reorganitzar el nostre sistema i començar a fer canvis que són necessaris per a fer la nostra vida un poc més amena.

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Jo, personalment, com alumne que sóc estic d'acord amb aquesta opinió. Està demostrat que Espanya és un dels únics països que posen deures als alumnes.
    Els professors posen deures quasi diàriament i nosaltres hem de compaginar-ho amb estudiar per als exàmens que també ens posen ells, les extraescolars, que en el meu cas també són d'estudiar i fer deures i amb el nostre temps de descans, perquè a l'institut ja passem sis hores diàriament.
    Els professors posen deures per ha que els coneixements donats a classe no s'obliden per la falta de pràctica pense jo, però ficar aquesta pràctica a totes les assignatures que moltes vegades no serveixen (des del punt de vista d'un alumne) fa perdre molt de temps que podriem utilitzar en poder relaxar-se, no estar tan estressats, poder fer altre tipus de coses com música, esport, eixir amb els amics...
    Com conclusió pense que una bona manera seria ficar menys quantitat de deures als alumnes per ha que aquests puguen tindre més temps d'estudiar i estar més tranquil.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...