divendres, 15 de febrer del 2019

Relats de marca


Quan va vindre l'autora del llibre, Pilar Alfonso, ens va explicar moltes coses que fan les marques per fer publicitat. Una cosa que em va cridar l'atenció van ser els anuncis de Toscani per a Benetton.

Toscani és un fotògraf italià que va treballar per a Benetton,* utilitzava fotografíes sobre desastres naturals, guerres, malalties... En un dels anuncis apareixía un malalt de sida en un llit, que estava rodejat per la seua família abans de morir. Toscani va aconseguir el seu objectiu: que la gent parlara sobre els seus anuncis, ja que cridaven molt l'atenció. Toscani deixà de treballar per a Benetton, però fa poc l'han tornat a contractar. XXX Encara que per una part em pareix que és una bona idea per a mostrar a la gent el que està passant en el món i que podríem intentar solucionar, no ens hem d'oblidar que és una marca que ven samarretes i roba i no té res a vore amb el que s'anuncia en les imatges de Toscani.

                   Resultado de imagen de benetton

1 comentari:

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...