divendres, 9 de novembre del 2018

QUÈ ÉS LA VIDA?

             
No existeix una definició expressa de vida, sinó que a partir d'observacions directes i indirectes de l'estat tèrmic de les estructures vives, podem dir el següent: Vida és la dilació en la difusió o dispersió espontània de l'energia interna de les biomolècules cap a més microestats potencials.

La noció més habitual està vinculada a la biologia, que sosté que la vida és la capacitat de nàixer, créixer, reproduir-se i morir. En aquest sentit, la vida és allò que distingeix a homes, animals i plantes.
La vida també és l'estat d'activitat dels éssers orgànics i la força interna que permet obrar a aquell que la posseeix.
Vida és tot  allò que ens envolta.


Resultat d'imatges de cuadro muerte y vida klimt













Quadre: Mort i Vida de Gustav Klimt








Fonts:

1. https://definicion.de/vida/

2. www.biocab.org/Life_Spanish.htm




1 comentari:

  1. Alma, etiqueta l'entrada per tal que quede constància que és teua. El títol no es posa encapçalant el text sinó en l'espi reservat , fora del text. Els renglons s'han de justificar.
    Quant al contingut, no pot limitar-se a un talla i apega. Has d'ordenar i cohesionar usant connectors i la puntuació adequada. Les fonts consultades han de portar la data i vam dir que foren tres.
    Per últim, recorda que si publiques fora de termini, la nota tindrà penalització.
    La il·lustració és molt original, això no obstant.

    ResponElimina

La meva biografia lingüística

Quines llengües parles / llegeixes / entens? Per a què les utilitzes? Com i quan les vas aprendre?  En tens el mateix grau de coneixemen...